Home Forum Games DOOM

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • 0utblaSt0utblaSt
    Moderator
    Reacties: 41

    Lang geleden heb ik hem zelf ook gespeeld, en wie kent hem ook niet als PC Gamer? DOOM .. Het spelletje waarin je monsters mag neerschieten. Jaren lang hoorde je er buiten de film niets meer van maar alsnog tegen ieders verwachting in is dan toch op de E3 2015 een nieuwe DOOM aangekondigd door Bethesda.
    Het staat nog niet helemaal vast maar de plannen zijn er om deze game in de lente van 2016 uit te brengen.

    CHRIS.I.AMCHRIS.I.AM
    Moderator
    Reacties: 6

    Heb me ooit ergens ingeschreven voor de beta. Nu alleen nog wachten tot die uit is.

    0utblaSt0utblaSt
    Moderator
    Reacties: 41

    verdere informatie volgens Tweakers.net:”

    Er was een tijd dat de strijd om de meest populaire multiplayershooter niet ging tussen Call of Duty en Battlefield. Rond de eeuwwisseling waren er twee andere grootmachten. Je speelde ofwel Unreal Tournament ofwel Quake III: Arena. In UT was de schaal wat groter en daarmee de afstand tussen de spelers. Q3A was veel meer close quarters battle waarin je het wit van de ogen van je tegenstanders kunt zien.

    Leuk natuurlijk, die herinneringen aan UT en Q3A, maar wat hebben die oude games te maken met de nieuwe Doom? UT niet zoveel, maar Quake III: Arena des te meer. Ten eerste is dat een game van id Software, net als alle Doom-games. Maar belangrijker: wat we van het nieuwe Doom gespeeld hebben deed ons meer denken aan het oude Quake dan aan het oude Doom. Geen probleem natuurlijk, beide series zijn ons even lief. Bovendien hebben we het hierbij over een deel van de game. Tijdens QuakeCon in Dallas was alleen het multiplayergedeelte van de game speelbaar, en dat deel deed ons aan Quake denken. Wat we van de campagne hebben gezien, heeft wel degelijk alles van Doom en minder van Quake. Omdat we niet de campagne hebben gespeeld maar alleen de multiplayer, willen we het daar echter over hebben.

    Indruk

    Ontwikkelaar id Software had voor zijn eigen QuakeCon, het evenement dat de studio voor de twintigste keer organiseerde, een speciale build van de game gemaakt waarin welgeteld één map speelbaar was. Dat niet alleen, er was ook slechts één spelvorm speelbaar en bovendien waren er maar zes wapens om uit te kiezen. Jammer? Ja natuurlijk, maar de game heeft desondanks diepe indruk gemaakt.

    0utblaSt0utblaSt
    Moderator
    Reacties: 41

    Morgen is het dan zover! DOOM 2016 ! Ik hoop op een dedicated server!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.